Select Page

Моите кутии
Самостојна изложба (во рамките на проектот „Кич, да!? / Сте или не?“)
Славица Јанешлиева
Народен музеј, Велес (декември 2009); Центар за култура „Трајко Прокопиев”, Куманово (декември 2009); Дом на култура, Кавадарци (декември 2009)

 

Организација: Дирекција за култура и уметност – Скопје

Текст: Златко Теодосиевски (извадоци од текстот за каталогот по повод изложбата Јанешлиева, Њујорк, 2004)

Каталог: PDF mk