Select Page

Македонските уметници ја „озрачија“ токиската публика: Ласкави оцени за изложбата „Зрачење“
Напис
Автор: Ивана Тасев; изјава: Соња Абаџиева

Објавен во Македонија денес, Скопје
15.03.2000

 

Напис: PDF mk 

 

>>> Линк до изложбата