Select Page

Лазар Личеноски
Ретроспективна изложба под  покровителство на Друштвото на ликовни уметници на Македонија

Текст: Димче Коцо

 

Скопје
09 – 23.05.1954

 

Каталог: PDF mk

(Од архивата на Варошанец Благоја)