Select Page

КУЛА слави 2 години
Групна изложба и маскембал

Учесници: Ана Јовановска, Андреј Миневски, Виктор Крстевски, Гордана Буржевска, Дарко Заревски, Елена Чемерска, Ема Наумоска, Кокан Крстевски, Марко Илиевски, Неда Дамчевска, Тамара Забазноска

Културен центар „Кула“, Скопје

01.04.2016

 

Постер: PNG mk