Select Page

Ratrace
Самостојна изложба
Ертунч Сали
Кула, Скопје
10.04.2014

Скоро дипломираниот ликовен уметник Ертунч Сали, ја најавува неговата прва самостојна изложба, таканаречена “Ratrace” која што ќе биде отворена во „Градска Кула“ на 10 Април 2014 година.
Новоотворениот културен центар „Кула“ најавува серија од повеќе културни манифестации во блиска иднина. „Градска Кула“ се наоѓа во местото на бивша кафана „Градска Кула“, која се наоѓа во старото маало кај паркингот спроти ,,Холидеј Ин“.

Покана: JPG mk

Фото галерија ☟