Select Page

Констатирање на еден продолжен егзистенцијализам

Рецензија кон изложбата на цртежи од Игор Тошевски во Музејот на град Скопје, мај 1994

Автор: Небојша Вилиќ

Објавена во Културен живот, Скопје

1994

 

Рецензија: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

>>>  Линк до изложбата на Игор Тошевски