Select Page

Homo ludens
Осврт кон изложбата на цртежи на Игор Тошевски во Музејот на град Скопје

Автор: Н. Јаконов

Објавено во дневниот печат, Скопје
1994

 

Осврт: PDF mk

 

>>>  Линк до изложбата на Игор Тошевски