Select Page

Кирил Ефремов
Самостојна изложба

Текст: Кирил Ефремов

Центар за култура и информации, Скопје
03.02 – 16.02.1986

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)