Select Page

Кирил Гегоски: Графики
Самостојна изложба
Текст: Захаринка Алексоска Бачева

Центар за култура „Марко Цепенков “, Прилеп
15 – 30.06.1994

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)