Select Page

Картички
Публикација

Автори: Лазо Плавевски и Мирослав Грчев

Текст: Бојан Иванов

 

Издавач: Fonko design, Скопје
2001

 

Промоција на книгата: Музеј на современата уметност, Скопје (13.12.2001)

Промотори: Бојан Иванов и Никола Гелевски

Покана за промоцијата (од архивата на Небојша Вилиќ): PDF mk

Публикација: PDF mk

 


>>> Линк до освртот на Владимир Величковски