Select Page

Кака бр.5

Фанзин за деца што не им викаат „добар ден“ на лошите чичковци и тетки!

Уредник: Васко Атанасоски

 

Скопје

Лето 2001

 

Публикација: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)