Select Page

Инсталацијата „Празна галерија“ од Методи Исков во Прилеп
Напис

Автор: Каролина Мицевска; изјава: Методи Исков

Објавен во Нова Македонија, Скопје
23.11.2018

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата