Select Page

Изложба Скопје-Нирнберг
Групна изложба (во рамки на „Скопско лето ’88”)

Текст: Ангел Гавровски
Организација: Фото-клуб „Елема“ – Скопје, Фото-клуб „Нирнберг“- ФРГ, Културно-просветна заедница на Скопје

Галерија „Скопје“, Даут Пашин Амам
14-27 јули 1988

 

Каталог: PDF mk