Select Page

Изложба на копаници и промоција на книгата „Тајните на копаничарството“
Самостојна изложба и промоција
Злате и Јане Крстески
Текст: Лиљана Христова
Уметничка галерија, Битола
20.04.2002

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)