Select Page

Иван Велков: Портрет – 30 години ликовно творештво
Самостојна изложба

Текст: Соња Абаџиева Димитрова

Културно – информативен центар (КИЦ), Скопје
Јуни 1983

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)