Select Page

Здрава насмевка во здраво општество
Реакција на Лилјана Неделковска на текстот „Опасен волунтаризам“ од Златко Теодсиевски, објавен во „Зум“ на 09.08.2002

 

Објавенa во Зум бр.103, Скопје

Август 2002

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)