Select Page

Звонко Тилев
Самостојна изложба

Текст: Живко Велковски

Дом на културата „Јане Сандански”, Ново Село (Струмица)
Август 2004

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)