Select Page

За усулот и доблеста
Реакција на Сафет Ахмети на текстот „Груб и дилетантски проект – Скопје 2014“ на Владимир Величковски, објавена во „Слободен печат” на 29 јули 2017
Објавена во Слободен печат
7.08.2017

 

Реакција: PDF mk

 

>>> Линк до текстот „Груб и дилетантски проект – Скопје 2014“ на Владимир Величковски