Select Page

За една потисната ексцентричност

Реакција (на текстот „Перфекционизмот на послушните” од Сузана Милевска)

Викторија Васева Димеска

 

Објавена во Република, Скопје

02.10.1991

 

Текст: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)