Select Page

Перфекционизмот на послушните
Осврт кон третото биенале на Младите, МСУ Скопје

Автор: Сузана Милевска

Објавен во Република, Скопје

18.09.1991

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)