Select Page

Душанка Јаблановиќ: Графики и Борислав Талевски: Слики
Изложба

Текстови: Вишња Славица-Габоут, Тонко Маројевиќ, Марјан Шпољар, Богумил Кунитски, Мета Габршек-Просенц, Грациа Макри-Вертовец

 

Галерија на современата југословенска графика, Битола
05 – 19.09.1991

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)