Select Page

Драслајца ’97
Изложба на дела од ликовната колонија „Драслајца” (02.07-13.07.1997)

Дом на културата, Струга
1997

 

 

Уметници: Љубомир Милошески, Слободан Тимчевски, Дарко Шиплиќ, Аспарух Михаилов, Весна Дунимаглоска, Димче Лозаноски, Златко Алексоски

Текст: Сашо Талевски

Каталог: PDF mk