Select Page

Досие Култура (Тема: Вреднувањето на уметноста и критиката во Македонија)
ТВ емисија
Уредник и водител: Александра Бубевска и Sвонко Мишевски

ТВ А1
27 март 2002

 

Гости: Јадранка Владова, Лилјана Мазова, Јелица Тодорчевска, Небојша Вилиќ

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

.

>>> Линк до разговорот објавен во Утрински весник