Select Page

Дипломирани студенти на ФЛУ 1995 – 1996
Групна изложба

Текст: Драган Поповски – Дада

Изложбен салон Дом на АРМ, Скопје
Мај 1996

 

Учесници: Васева Биљана, Василевска Данче, Велковска Слободанка, Вигњевиќ Слободан, Дрнкова Биљана, Дуковска Анамарија, Јанешлиева Славица, Јованов Александар, Константиновиќ Бојан, Крстевски Атанас, Манева Стојанка Јана, Маневска Тана, Маневска Тања, Манчевска Љубинка, Милованчев Наташа, Перчинкова Лидија, Пљакоска Цветанка, Сачкарски Михаил, Ташковска Лара, Тевчева Лусијана, Темков Диме, Томовски Лазар

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)