Select Page

Динамично пластично единство
Осврт (кон изложбата на таписерии од Јагода Буиќ, МСУ, Скопје, август – септември 1979)
Автор: Богдан Мусовиќ

Објавен во Нова Македонија, Скопје
30.09.1979

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата