Select Page

Дизајнот и природните катастрофи
Напис

Автор: Т(ашко) Ширилов; изјави: Весна Поповиќ

Објавен во Вечер, Скопје
08.07.1980

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата