Select Page

Десовски Миодраг

Самостојна изложба

Организација: Секција на млади ликовни творци при РК ССММ и Дом на младите „25 Мај“, Скопје

Дом на младите „25 Мај“, Скопје

20.06 – 01.07.1984

 

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)