Select Page

Цветков Венко
Самостојна изложба
Текст: Венко Цветков

Дом на младите „25 Мај“, Скопје
Дом на младите, Штип
Ноември – декември 1984

 

Каталог (нецелосен материјал, од архивата на Вилиќ Небојша): PDF mk

Фотографија од отворањето на изложбата (Од архивата на Димитрова Искра)☟