Select Page

Дали сите патишта водат кон стомакот?

Напис

Автор: не е наведен; изјава: Петре Николоски

Објавен во Вест, Скопје

17.08.2008

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)