Select Page

Гран-при за „Меѓу двете црвени линии” на „Зимски салон”
Напис

Автор: Катерина Богоева

 

Објавен на utrinski.com.mk

08.02.2016

 

Напис: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата