Select Page

Во крвотокот на епохата
Осврт кон изложбата на Ренато Гутузо, МСУ, Скопје, април – мај 1979

Автор: Соња А(баџиева) Димитрова

Објавен во Комунист, Скопје
11.05.1979

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата