Select Page

Во дослух со современите ликовни тенденции
Осврт (кон изложбата „Аспекти од современата австриска уметност“)

Автор: Владимир Величковски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
11.11.1978

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата