Select Page

Владимир Темков: Слики
Самостојна изложба

Текст: Кирил Темков

 

Салон на Младинскиот културен и информативен центар „Младост – М”, Кавадарци
26.12.1997 – 20.01.1998

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)