Select Page

Виртуелен свет
Реакција на текстот „Здрава насмевка во здраво општество“ од Лилјана Неделковска, објавен во „Зум“ бр.103

Златко Теодосиевски

 

Објавенa во Зум, Скопје

Август 2002

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)