Select Page

Венециското биенале не ги воодушеви сите, ама сите полудеа по германскиот „Фауст“
Напис

Автор: Весна Дамчевска

Дневен весник Нова Македонија, Скопје
19 мај  2017  (бр. 24052)

 

Напис: PDF mk