Select Page

ВДИСТ
Групна изложба
Пецо Видимче, Борислав Траиковски, Јован Димовски, Методија Ивановски Менде, Перо Спироски
Текст: Лиљана Христова

Уметничка галерија, Битола
Март 1994

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)