Select Page

Бугарски гробишта на патот на македонската иднина

Напис

Автор: Виктор Цветаноски; изјави: Ивајло Калфин, Божидар Димитров,Тодор Чепреганов, Иван Катарџиев

Објавен во Глобус, Скопје

24.03.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)