Select Page

Без наслов
Коментар од рубриката Културен живот по повод полемиката помеѓу Владимир Георгиевски и Стручниот колегиум на Музејот на Современата уметност од Скопје

Објавено во Нова Македонија, Скопје
11.06.1983

 

Коментар: PDF mk

 

>>> Линк до писмото  на Стручниот колектив на МСУ

>>> Линк до текстот на Владимир Георгиевски

>>> Линк до изложбата