Select Page

Без наслов (Macedonian POP-Art)
Изложба (во рамки на Фестивалот за процесирање култура ДРИМON 3, во организација на ИНКА – Иницијатива за независен културен активизам)

Дарко Алексовски и Дарко Петрушев

 

НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга, Летна сцена
25 јули 2015

 

Постер: JPG mk