Select Page

Баш нѐ боли едни за други
Самостојна изложба

Ана Стојковиќ
Текст: Небојша Вилиќ

„степен  галерија”, културна локација „Место“, Скопје
18.04.2002

 

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)