Select Page

Арт-терор против цензурата

Напис

Автор: Весна Дамчевска; изјави: Весна Дунимагловска

Објавен во Време, Скопје

16.06.2005

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)