Select Page

АКТО 2: Уметност и храна
Фестивал за современи уметности
Битола
10 – 15.08.2007

Концепт: Александар Јовановски, Мартин Кочовски, Филип Јовановски
Oрганизација: Факултет за работи што не се учат (ФР~У), Битола

Учесници: ХНУ – Истражувачко студио за храна, наука и уметност, Милчо Манчевски, Марко Стојановиќ, Иван Николов, Борјана Пандова, Домагој Блажевиќ, Жанета Вангели, Оливер Мусовиќ, Ацо Станковски, Ѓорѓe Јовановиќ, Христина Иваноска, Елементи, Шкарт, Јулијана Сајска…

 

Каталог: PDF mk