Select Page

AKTO 1
Фестивал за современи уметности

 

Oрганизација: Факултет за работи што не се учат (ФР~У), Битола

 

Битола
17-18.09.2006

 

Учесници: Ивајло Иванов, Александар Гроздановски, Ѓорѓе Јовановиќ, Борче Димитровски, Љупчо Екимовски, Влатко Деловски, Андреа Митрески, Александар Јовановски, Весна Дунимаглоска, Филип Јовановски, Ристо Аврамовски, Дејан Јовановски, Борјан Зафировски, Драган Абјаниќ, Исијанин & Исијанин, Atshuhiro Ito, Anna Lagiou Tsouloufi…

 

Леток: PDF mk