Select Page

XIX Изложба учесника прве југословенске ликовне колоније младих
Групна изложба

Дом културе, Ивањица

1986

 

Учесници: Кнежевиќ Момир, Зоран Дубриќ, Бален Сања, Хаџиќ Амнериз, Хабиб Шашивари, Ракиќ Горан, Милатовиќ Милодарка, Стојановиќ Душко, Малиновски Зоран, Радуловиќ Дејан, Маневски Благоја, Ѓурашиновиќ Бранко, Млаѓеновиќ Миодраг – Млаѓо

Каталог: PDF srb

(Од архивата на Вилиќ Небојша)