Select Page

VI самостојна ликовна колонија Драслајца
Изложба на дела од ликовната колонија „Драслајца”, Струга (05.07 – 19.07.1996)

Дом на културата, Струга

1996

Учесници: Љубомир Милошевски, Аспарух Михаилов, Димче Лозаноски, Слободан Тимчевски, Весна Дунимаглоска, Дарко Шиплиќ, Златко Алексоски

 

Каталог
PDF mk