Select Page

Texts
Solo exhibition

Zaneta Vangeli and Stanko Pavleski

Curator: Nebojsa Vilic

 

La MaMa La Galleria, New York
08.04 -13.04.1997

 

Catalog: PDF en

Превод на текстот поместен во каталогот: PDF mk

(Од архивата на Павлески Станко)

 

>>> Линк до интервјуто на Драгица Христова

>>> Линк до интервјуто на Ана Марија Бранѓолица

>>> Линк до написот во Денес