Select Page

Нарачателите поважни од архитектите

Нарачателите поважни од архитектите
Напис

Автор: Тони Димков
Изјави: Георги Костадиновски, Ѓоко Радовановиќ
Фото: Кристиан Панов

Објавен во Граѓански бр.2, Скопје
12.05.2012

(more…)