Select Page

Интимни белешки 2001 – 2005

Интимни белешки 2001 – 2005
Самостојна изложба

Борис Кукуњавски

Текст: Китан Стојановски

НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
Октомври, 2007

 

(more…)