Select Page

Фото салон Куманово 2007

Фото салон Куманово 2007
2ра Меѓународна изложба на уметничка фотографија
Организација: ФКК „Козјак 50“, Куманово
Куманово
Ноември 2007

(more…)

Куманово 2005

Куманово 2005
20та изложба на уметничка фотографија
Организација: ФКК „Козјак 50“, Куманово

Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
17 ноември – 1 декември 2005

(more…)

Куманово 2003

Куманово 2003
18та изложба на уметничка фотографија
Организација: ФКК „Козјак“, Куманово и Фото-сојуз на Македонија

Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово

21 ноември – 3 декември 2003

(more…)

XII Традиционална изложба на фотографија „Куманово 78“

XII Традиционална изложба на фотографија „Куманово 78“
Групна изложба

Организација: Народна техника и ФКК „Козјак“ – Куманово во соработка со СИЗ на културата и Уметничката галерија
Текст: Трајче Трајковски

Куманово
Отворање: 25 мај 1978

(more…)