Select Page

Сликарска колонија „Прохор Пчињски 79“

Сликарска колонија „Прохор Пчињски 79“
Групна изложба по повод 7 Септември – Денот на ослободувањето на Врање и 11 Октомври – Денот на востанието на македонскиот народ

Врање (6 – 20 септември 1979)
Уметничка галерија, Куманово (10 – 25 октомври 1979)

(more…)